//Forever Imperfect
Video projek keusahawan kamy NDF enterprise :)
Sunday, January 29, 2012 @ 4:33 PM | 0 Comment [s]


Read more: http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/09/tutorial-letak-facebook-like-button-for.html#ixzz1kpT7Nsf1
Doa putus cinta ( mengatasi kekecewaan )
@ 3:21 PM | 0 Comment [s]


Sebagai manusia, kita tidak akan lari dari perasaan kecewa dengan manusia kerana inilah ujian daripada Allah untuk kita sebagai hambanya yang hina. Namun, Allah juga memberi jalan penyelesaian untuk kita mengubatinya.

Doa Putus Cinta ( Mengatasi Kekecewaan):

Bila mengalami kekecewaan seperti putus cinta, putus tunang, bercerai suami isteri dan seumpamanya, maka ikhtiar yang boleh dilakukan untuk melupakan kekasih… letak tapak tangan pada dahi atau dada kemudian bacalah ayat:

( surah Ar-Ra’d ayat 39)



“Allah menghapuskan apa jua yang dikehendakiNya dan Ia juga menetapkan apa jua yang dikehendakinya. Dan (ingatlah) pada sisiNya ada ‘Ibu segala suratan’.”


(ALLAH menghapuskan apa jua yang dikehendakiNYA)
Setelah selesai baca ayat ini genggam tapak tangan kemudian buat isyarat membuang.

Putus Cinta Itu Pedih, Namun Cinta Ilahi Takkan Terputus!!
Moga kita semua terhindar dari godaan syaitan yang sememangnya mahu menjauhkan kita dari Allah Yang Maha Penyayang.. Amin..


Read more: http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/09/tutorial-letak-facebook-like-button-for.html#ixzz1kpT7Nsf1
Setelah berusaha :))
Thursday, December 29, 2011 @ 2:44 PM | 0 Comment [s]


hyee kawan-2 nessa , nie laa result nessa dapat mase sem 3 , alhamdulillah , bersyukur sgt , cm xpercaye lakk semm nie leyh dapat pointer smpe cmnie sekalyy , pape unn nessa nk ucapkan terima kasih lecture yg gigih mengajar nessa okayy , Jasamu tetap ku kenang , TERIMAKASIH LECTURE ! pape unn ALHAMDULILLAH ! 

Read more: http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/09/tutorial-letak-facebook-like-button-for.html#ixzz1kpT7Nsf1
tak taw laa sesuai tak pakai tudung mcm nie ! hehe
Thursday, December 15, 2011 @ 1:52 PM | 0 Comment [s]


hyeepp sume kawan kawan ! hehe , okayy x nessa pakai tudung ala-ala HANA TAJIMA nie ! haha , cm lawakk jew , ahh papew laa , bedall jew la , nessa tetap nessa okayy ! PEACE :)) syg kome :D

Read more: http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/09/tutorial-letak-facebook-like-button-for.html#ixzz1kpT7Nsf1
Telefon Bimbit ku :)
Thursday, October 6, 2011 @ 9:41 PM | 0 Comment [s]


Nokia E71 Eseries with Angry Bird :)

Snap by my lecture En. Zulfadhli ! the best ~~ heheh

Read more: http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/09/tutorial-letak-facebook-like-button-for.html#ixzz1kpT7Nsf1
Bosan Bosan Bosan !
Sunday, September 25, 2011 @ 9:25 PM | 0 Comment [s]



Read more: http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/09/tutorial-letak-facebook-like-button-for.html#ixzz1kpT7Nsf1
care x ? HAHA
Monday, July 25, 2011 @ 9:47 PM | 0 Comment [s]


i like RXZ catalyzer :)) mcm mane nan anda ? like x ? hehe ,

Read more: http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/09/tutorial-letak-facebook-like-button-for.html#ixzz1kpT7Nsf1
si jantung haty ku
Thursday, July 14, 2011 @ 10:54 PM | 0 Comment [s]


Inilah dia si jantung haty ku MUHAMAD FIRDAUS BIN RAZALI or name panggilan die Epy yg ak syg , tp die selalu sakit kan aty ak , wat ak nangis memikirkan die , nak wat cmnew kan dah syg , pew die wat time jew dengan penuh kesabaran :)) hampir dua bulan ak nan die bergadoh , rase cm mmg dah xleyh blaa dahh , tp akhirnye die pujukk ak , die kte die syg ak , die nak ubah pangai die yg xelokk uhh , suke nye ak time uhh , bahagia xterkire , ak arap die akan berubah loll , ak dah xnk kecewa nan die lg , cukup laa sekaly kan , papew unn , ak cinta mati sama die , haha , i love u syg :) jgn tinggal kan daku keseorngan meyhh , syg kmu sgtsgt :))

Read more: http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/09/tutorial-letak-facebook-like-button-for.html#ixzz1kpT7Nsf1
Older Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard.



DiaryAbout




Thanks

This templated was created by Nur Najla. Basecode from Faqihah Husni. Sidebar image from Sis Nabiyha. Please inform me if I use your networks but I didn't mention it. Thanks for helping :D